7 Zones Superior matrac

159,800 Ft299,800 Ft

Dr. Balm 7 Zones Superior matrac az igazán mély alvásért! Az NREM szakasz az a mélyalvási szakasza az éjszakának, amely maximum 2 órán át tart, jellemzően az éjfél előtti, vagy kora hajnali órákban, de a kipihentségünk 80 %-ért felel. Ezt a szakaszt nem tudja elérni a szervezetünk, ha az izomzat és a gerincoszlop, valamint a test teljes tengelye nincsen tökéletesen megtámasztva. Ezt alapul véve a Dr. Balm által kikísérletezett hét alátámasztási zóna garantálja, hogy minden éjjel elérje az NREM legmélyebb fázisát a matracon alvó személy. Emellett a matrac extra kényelmes, hiszen hétzónás kialakításának köszönhetően tökéletes alátámasztást nyújt testének. Antiallergén, antibakteriális és mosható huzattal gondoskodik a teljes higiéniáról.

  • Matrac vastagsága: 20 +/- 1 cm.
  • Matrac magja: magas minőségű hab memóriahab fedőréteggel. A váll és csípő zónáiban extra memóriahab gondoskodik a maximális kényelemről.
  • Matrac huzata: három oldalon cipzározott, mosható huzat.

5 év gyári garancia a matracra, 5 év garancia a huzatra!

A képek illusztrációk. Az adatok tájékoztató jellegűek. Az általunk forgalmazott termékek nem minősülnek gyógyászati segédeszköznek.

Kiürítés