Mit árul el egy kapcsolatról az alvópóz?

Alvás előtt és közben senkinem figyel arra, mit gondolnak mások, ösztönből kényelembe helyezzük magunkat, úgy, ahogyan a legjobban tetszik. Éppen ezért egy kapcsolatról nagyon sokat elárul az a póz, amelyben a leggyakrabban töltik az éjszakát a szerelmesek. Kiflipózban, egymásnak háttal vagy összesimulva? A cikkből kiderül, mit árulnak el ezek az alvópózok a kapcsolatról.

Összefonódó póz

Egymásba fonódó

Azok a párok, akik egymásba fonódva, összebújva alszanak, nem foglalkoznak azzal, ki melyik oldalon pihen: szundikálás közben ide-oda vándorolnak, osztoznak a takarón és a párnán, közben persze igyekszenek közel maradni a másikhoz. Ha ti is ebbe a csoportba tartoztok, akkor teljesen odavagytok egymásért, és amikor csak tudjátok, ezt ki is mutatjátok. Érzelmes, romantikus kapcsolat a tiétek, sokan irigyelnek titeket!

Egymással szemben alszanak

Én oldalam, te oldalad

Ha alvás közben az ágy két oldalán, egymástól megfelelő távolságban helyezkedtek el, az azt jelenti, hogy bár nagyon szeretitek a másikat, mégis mindkettőtöknek megvan a maga tere, élete. Független, szabad szellemek vagytok, akik nem hajlandóak változtatni a szokásaikon csak azért, mert kapcsolatban élnek. Keményen dolgoztok, hogy elérjétek a céljaitokat, gyakran vezetői munkakört töltötök be.

Kiskifli-nagykifli alváspóz

Kiskifli-nagykifli

Ez a legnépszerűbb alvópóz a párok között, és mind fizikai, mind pedig érzelmi kötődést jelent. Ha így szerettek szundizni, akkor semmi gondotok nincs az intimitással, természetes, odaadó emberek vagytok, akik úgy érzik magukat biztonságban, ha a másik közelében lehettek, ha érintkezhetnek.

Alvópózok a kapcsolatban

Távol egymástól

Vannak szerelmesek, akik az ágy két végében, a másiknak háttal helyezkednek el a legszívesebben. Ez a távolság a szakemberek szerint elfojtott problémát, bajt jelenthet, amit sürgősen meg kellene oldani. Lehet, hogy egyikőtök úgy érzi, nem érti meg a másik, nem figyel oda rá, és ezzel a távolságtartással próbálja kifejezni magát.

Szerelmes pár az ágyban

Szemtől-szemben

Ez a póz utal az egyik legerősebb kötelékre két ember között: a vágy, hogy az ágyban is szemben legyetek a másikkal, azt jelzi, mintha még ilyenkor is kommunikálni szeretnétek egymással. Beszédes, nyíltszívű szerelmesek vagytok, akik semmit sem hallgatnak el, mindenről beszélnek – akár a legjobb barátok!

Alvó pár 1

Ágyfoglalók

Ha azt veszitek észre, hogy egyikőtök sokkal több helyet foglal el az ágyon, mivel szétteríti a lábát, a karját, esetleg a feje is átlóg a másik „térfelére”, akkor gondolkodjatok el: lehet, hogy így akarjátok kifejezni, hogy több személyes térre van szükségetek a mindennapokban, vagy rá akartok kényszeríteni valamit a másikra.

Forrás: Femcafe

Ez a bejegyzés az Egyéb kategóriában van. Adja a könyvjelzőkhöz: Bookmark.